Банско 2770
ул. Найден Геров 15
+359 749 850 51
+359 889 008 909
Запитване My status Facebook Google Map
планински маршрути
Ски училище Банско
Дата на пристигане
Нощувки
Свободни стаи
и цени
Развлечения
Планински преходи
Слънчеви бани Туристически маршрути Банско развлечения Банско забавления Банско преходи Банско планински маршрути
Банско предлага безброй различни и разнообразни развлечения за своите гости, както през зимата така и през останалите сезони от годината. Те ще оставят във Вас незабравими спомени и емоции.
Зимния център разполага с 17 писти с различна трудност, от които две нови на супер ниво, ще отговорят и на най-претенциозните изисквания. Достъпът до тях се осигурява от 26 лифта (включително 10 бейби влека). Модерен кабинков лифт-гондола с осем места извозва скиорите от града до Бъндеришка поляна и е с капацитет 2 400 души на час.
През последните години Банско успешно се утвърждава не само като най-модерният ски курорт в България, но и като летен туристически център, който предлага много нови усещания в лятната Ви почивка. Тук може да се насладите на невероятната природа и красотите на Пирин планина. В местностите Чалин валог, Тодорова орница, Демянишка поляна, Шилигарника, както и в хижите Вихрен, Демяница, Бъндерица, Гоце Делчев, Безбог се намират прекрасни условия за туризъм. Тук са маркирани много и най-разнообразни туристически маршрути, които са подходящи както за начинаещи, тъка и за напреднали туристи.
С неповторимото си разположение районът е най-предпочитаното място за голф в България. Тук са изградени най-големите по рода си игрища от планински тип в страната, които предлагат отлични условия както за начинаещи, тъка и за професионални голф играчи.
Наскоро в гр. Добринище (на 6 км. от Банско) беше открит нов минерален плаж, който е много добре оборудван, просторен и е идеалното мястото за Вашите слънчеви бани.
По време на Вашия престой тук можете да се възползвате още от:
  • Екскурзии до атрактивни забележителности в региона
  • Пикник в планината
  • Планински преходи
  • Лов и риболов
  • Конна езда
  • Пейнтбол и др.