Банско 2770
ул. Найден Геров 15
+359 749 850 51
+359 889 008 909
Запитване My status Facebook Google Map
Дата на пристигане
Нощувки
Свободни стаи
и цени
Думанова Механа
Думанова Механа
Шоу програми Механа - лятна градина шоу програми в градината Думанова Механа - градина програми

Думанова механа е иградена и аранжирана в старинен бански стил. Разполага с 260 места (80 в лятната градина и 180 в механата) и е на плош 700 кв. м. Тя е изключително просторна и посрещаща гости всеки ден, за чието добро настроение се грижи местен оркестър.

През лятото заповядайте в прохладната лятна градина, където естествената и красота и зеленина са само част от неповторимата и атмосвера. Топлина и спокойствие ще намерите през зимата в уютната механа, която ще Ви пренесе в старите бански времена и традиции.

Тук можете да се насладите на вкусни традиционни ястия, приготвени пред Вас на пещ и барбекю, богата европейска и вегетерианската кухня. Към всичко това предлагаме голямо разнообразие от качествени вина и ракии и маркови напитки.

Красивият интериор и добрата архитектура на механата предразполагат за провеждане на банкети, сватбени тържества и редица други групови мероприятия. В празничните дни организираме различни шоу програми, които допълнително допринасят за добрата атмосвера и настроение.

Посетете ни и почуствайте банския дух и гостоприемство. Тук идвате като клиенти веднъж в живота! Всеки следващ път сте „Добре дошли” като приятели.